اسکان موقت
در زمان حادثه برای بازسازی خانه های آسیب دیده زمانی بین 6 ماه تا 2 سال مورد نیاز است ( با توجه به نوع و شدت حادثه این زمان ممکن است کمتر یا بیشتر باشد.) در فاصله بین اسکان اضطراری (ابتدای وقوع حادثه) تا اسکان دائمف باید خانواده ها موقتا در فضای چادر، کانکس، کانتینر و سازه های سبک زندگی کنند. نیازهای خانوارها به نوع کانکس ها نسبت به هریک از انواع سکونت و نسبت به فصل سال تغییر می کند.
شرکت میاک کانتین با ساخت کانکس های مخصوص حادثه دیدگان در مجموع تامین گرمایش، سرمایش، محلی برای پخت و پز را تامین می نماید و پیشنهاد می شود به کلیه کانکس سازان برای این مناطق از متریال درجه یک استفاده نمایند چون افراد حادثه دیده دچار شرایط بسیار بد روحی می باشند و نیاز به یک مکان امن و آسوده دارند. شرکت میاک کانتین با همکاری های متعدد خود با سازمان های متولی و هلال احمر بیش از یکصد کانکس بین آسیب دیدگان تاکنون توزیع کرده است.
انواع کانکس زلزله
وضعيت ناشي از حوادث طبیعی و بلایای طبیعی نظير زلزله، سیل، طوفان های سهمگین، جنگ و عملكرد نادرست هر يك از سيستمهاي كنترلي و تجهيزات و نفرات باعث شده تا شرکت کانکس سازی میاک با کنترل بالای کیفیت محصولات خود و حساسیت زیاد خود کانکس های ویژه شرایط اضطراری را برای زلزله، و سیل و هرگونه بلاهای طبیعی آماده نماید.
شرکت میاک در ساخت کانکس های تولید شده در کارخانه به همان میزان دقت و حساسیت دارد که در ارسال سفارش ها در رسیدن آن بدست مشتری در شهرهای حادثه دیده نظیر زلزله یا سیل را دارد. لذا با همکاری چند شرکت حمل و نقل مجرب و مطمئن که توانایی و تخصصی لازم را در زمینه جابه جایی و حمل و نقل کانکس دارند قرارداد منعقد نموده تا در اسرع وقت و با کیفیت بالا محصولات تولید شده شرکت را تحویل افراد حادثه دیده در زلزله و سیل نمایند.
کانکس های مخصوص زلزله بیشتر جهت اسکان و اقامت موقت افراد برای حادثه دیدگان می باشد با توجه به اینکه زلزله اکثرا در زمان های هوایی سرد اتفاق می افتد نمی شود از چادر و اقامت بدون عایق برای اسکان استفاده نمود. کانکس های موقت زلزله شرکت کانکس میاک از لحاظ قیمت بسیار مرقون به صرفه بوده چون متریال استفاده شده در آنها نیاز نیست که خیلی از لحاظ ظاهری لاکچری و لوکس باشند فقط از لحاظ عایق بندی باید مناسب باشند.
مراحل اقدام در شرایط اضطراری
مرحله آمادگی: شناسايي وضعيت هاي اضطراري در شهر یا استان های حادثه دیده، توسط کمیته مقابله با شرایط اضطراری و یا كارشناسان فروش شرکت از طريق برگزاری جلسات مختلف به منظور تعیین اقدامات موجود.
مرحله واکنش: مرحله ای است که تیم های فنی و اجرایی آماده شده تا کانکس های دپو شده در کارگاه را جمع بندی نمایند و در صورت لزوم تعدادی کانکس متناسب با زلزله یا شرایط اضطراری موجود هست را بسازند. در این مرحله کانکس ها ویژه زلزله یا سیل و … آماده شده برای ارسال تجهیز می گردند.
مرحله بازیابی یا بازسازی: مرحله ای است که وضعیت شرایط اضطراری نظیر زلزله یا سیل کمی به حالت نرمال درآمده است، و شرایط نابسامان ایجاد شده بایستی توسط تیم مربوطه پاکسازی شود تا وضعیت بوجود آمده به حالت اولیه برگردد. جهت بازیابی، پس از وقوع زلزله یا سیل از محل، بازدید به عمل می آید که در صورت نیاز کانکس های مجدد ارسال گردند و یا خانه های پیش ساخته سبک در این منطقه با علم روز مهندسی و توانایی فنی مهندسی کارشناسان و مهندسین خبره میاک کانتین طراحی و پیاده سازی گردد.
کلیه محصولات ارسال شده برای مناطق زلزله زده تا زمانی که بصورت صحیح و سلامت تحویل حادثه دیدگان نشده اند توسط شرکت میاک کانتین بیمه بوده و اگر در زمان حمل و نقل و جابجایی اتفاقی برای محصولات یا کانکس های میاک بیافتد شرکت محصول را مجدد به خط تولید انتقال داده تا بازسازی گردد و یا اکیپ متخصص به محل کار اعزام شده و اشکالات بوجود آمده را برطرف می نمایند.
ابعاد کانکس اضطراری
کاربردی ترین سایز کانکس های مورد استفاده در این مواقع کانکس های 4*2.5 می باشد که به کانکس های 4 متری معروف می باشند که فضای داخلی این کانکس ها تقریبا 10 متر می باشد و کانکس های 6*2.5 که به کانکس 6 متری معروفند که فضای داخلی این کانکس ها تقریبا 15 متر بوده و بعضا در آنها سرویس یا آبداخانه هم به سفارش مشتری تعبیه می گردد و در مواردی که باتوجه به وجود مکان های عمومی از کانکس های 12 متری استفاده می شود.
با توجه به سایز استاندارد تریلرها می بایست سایز استاندارد کانکس از 2.5 متر تجاوز نکند و طول آنها نیز می بایست از 12 متر نباید تجاوز بکند وگرنه در مسیرهای جاده شامل بار ترافیکی شده و می بایست جریمه آنها را پرداخت نمایند. که در زمان های زلزله این جریمه را پلیس های راهور با لطف خودشان نمی گیرند.